افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

فرمانده یگان محیط زیست: در صورتی که علی‌اکبری توله‌شیر را تحویل دهد با قاضی صحبت خواهیم کرد که حداکثر تخفیف را برای این پرونده قائل شود

فرمانده یگان محیط زیست: در صورتی که علی‌اکبری توله‌شیر را تحویل دهد با قاضی صحبت خواهیم کرد که حداکثر تخفیف را برای این پرونده قائل شود فرمانده یگان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: رویکرد سازمان محیط زیست مبتنی بر پیشگیری اجتماعی است و به دنبال پرونده‌سازی نیستیم. علاقه‌مند هستیم که محیط زیست با همکاری مردم به‌ویژه چهره‌های شناخته شده حفظ شود. با این هدف درخواست او برای همیار محیط زیست شدن موافقت شد و اگر توله شیر را پیدا کند و به محیط زیست تحویل دهد نیز با قاضی صحبت خواهیم کرد که حداکثر تخفیف را برای این پرونده قائل شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۰۹ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 29
کد خبر: ۲۶۶۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از تشکیل پرونده قضایی بابت نگهداری توله شیر خبر داد و گفت: علی اکبری قول داد که این حیوان را پیدا کند و به محیط زیست تحویل دهد.

سرهنگ جمشید محبت خانی اظهار کرد: از طریق فضای مجازی در جریان نگهداری یک توله شیر از سوی امیر علی‌اکبری ـ رزمی‌کار ـ قرار گرفتیم. ویدیویی از او منتشر شده بود که با توله‌شیری بازی می‌کرد. پس از یک هفته نیز مصاحبه‌ای از علی اکبری منتشر شد که نحوه به دست آوردن توله شیر را تشریح کرده و گفته بود این حیوان متعلق به دوستش بوده، اما به دلیل اینکه توله شیر مریض بوده، آقای علی‌اکبری از آن نگهداری کرده است و در این مصاحبه هم عنوان کرده بود که توله شیر را به اتفاق دوستش به محیط زیست تحویل داده‌اند. با این حال بررسی‌ها حاکی از آن بود که توله شیر را به اداره کل محیط زیست هیچ‌یک از استان‌ها تحویل نداده‌اند.

او با اشاره به هماهنگی با اداره محیط زیست استان تهران گفت: بر همین اساس بلافاصله دستور تشکیل پرونده قضایی، در زمینه ورود غیرقانونی و نگهداری از توله شیر برای علی‌اکبری صادر شد چرا که نگهداری از حیوان بدون هماهنگی و مجوز محیط زیست جرم است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: امروز (۹ دی‌ماه) شخصِ آقای علی‌اکبری داوطلبانه به دفتر یگان حفاظت از محیط زیست آمد. گفت که در خصوص موضوعات حیات وحش آگاهی نداشته که باید با سازمان محیط زیست هماهنگ باشد. شخصی که در ابتدا توله شیر را به او داده، گفته که آن را به محیط زیستِ گرگان تحویل می‌دهد سپس قرار شد آقای علی‌اکبری خود پیگیر موضوع تحویل توله شیر شود.

وی در ادامه گفت: او قول داد که این پیگیری را انجام دهد، اما به صورت همزمان پرونده قضایی تشکیل شده است. توله شیر باید پیدا و به محیط زیست تحویل داده شود.

محبت‌خانی در پایان تاکید کرد: رویکرد سازمان محیط زیست مبتنی بر پیشگیری اجتماعی است و به دنبال پرونده‌سازی نیستیم. علاقه‌مند هستیم که محیط زیست با همکاری مردم به‌ویژه چهره‌های شناخته شده حفظ شود. با این هدف درخواست او برای همیار محیط زیست شدن موافقت شد و اگر توله شیر را پیدا کند و به محیط زیست تحویل دهد نیز با قاضی صحبت خواهیم کرد که حداکثر تخفیف را برای این پرونده قائل شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار